Saturday, July 18, 2015

skida se na webcameru u zamenu za lajkove

RADI SVE NA KAMERI U ZAMJENU ZA LAJKOVE



Srbiju je nedavno potresala priča o devetnaestogodišnjakinji koja na sveopšte oduševljenje internet zajednice masturbira pred kamerama za lajk na Fejsbuku.– Radim sve što želite na kameri ako ima dovoljno lajkova - napisala je ona na statusu, a ubrzo i sprovela svoje reči u delo čime je osvojila „fantastičnih” pedesetak lajkova.Nije ona jedina, svako ima neku devojku koju pomno prati na nekoj od društvenih mreža ne bi li „uhvatio” momenat kada će se ona skinuti u potpunosti.Sajt Ask.fm je naročito „pogodan” za takve aktivnosti, pa je zato i najpopularniji među mlađim tinejdžerima. Utrkuju se u tome ko će pre ostaviti video odgovor na neko gnusno pitanje, jer će time osvojiti dodatne bodove iz oblasti popularnosti.Ima i roditelja koji potpuno podržavaju svoju decu u tome. Evo snimka jedne mame koja u ćerkino ime odgovara na pitanja intimne prirode upućena njenoj ćerki:

Znate li vi da vaša ćerka ne puši samo nargilu? – jedno je od provokativnijih pitanja, na šta majka odgovara da njena ćerka puši isključivo nargilu, jer je „mala za oralno”.
Bilo je i onih koji su napomenuli da nije prikladno provoditi vreme sa ćerkom tinejdžerkom na taj način, na šta je ponosna majka odgovorila da nije prikladno ni postavljati anonimna pitanja na društvenim mrežama (?).
Svoje izlaganje završava sa „Pozdrav, kraljica mama”. Mama je očigledno vrlo sigurna u svoje metode vaspitavanja, čim ih ovako prezentuje javnosti..u ovom blogu vam donosimo i snimak razgovora









Klikom na prozor ispod pristupate navedenom profilu



(PROFIL)



No comments:

Post a Comment